O nama

Adria Snack Company d.o.o. nastao je kao joint venture partnerstvo između Francka, lidera na hrvatskom tržištu snacka, i Intersnacka, vodećeg proizvođača snack asortimana za Europu. Od 01.01.2018. Adria Snack Company odvaja se od Francka te u potpunosti postaje članica Intersnack grupacije.

adria snack company

priča o krumpiru

Adria Snack Company d.o.o. novo je ime za tim provjerenih stručnjaka za snack poslovanje koje nudi najbolje iz bogatog i raznolikog svijeta grickalica vrhunske kvalitete.

Partnerstvo Francka i Intersnacka je rezultat uzajamnog povjerenja izgrađenog kroz dugogodišnju suradnju i razmjenu iskustava u proizvodnji, koje podrazumijeva planirana zajednička ulaganja u proizvodne kapacitete i modernizaciju proizvodnje u Hrvatskoj, jačanje konkurentnosti i daljnjeg snažnog rasta poslovanja, razvoj novih proizvoda i obogaćivanje snack asortimana uz bržu primjenu globalnih trendova te inovacije. Osim zajedničkih investicija, strategija kompanije podrazumijeva i zajednički učinkovitiji marketinški i prodajni nastup partnera u regiji Adria.

Odvajanjem od Francka, i punopravnim članstvom u Intersnack grupaciji, Adria Snack Company d.o.o. postaje prva kompanija potpuno posvećena i fokusirana na razvoj slanog snacka u vidu inovacija u razvoju proizvoda, ambalaže, razvoja proizvodnih kapaciteta i u konačnici preuzimanja liderske pozicije u snacku na tržištima Adria regije.

Adria Snack Company d.o.o. u svom portfelju ima cjelokupan Franckov snack asortiman te Intersnackove brendove koje kompanija uvozi za tržišta regije. Kompanija je odgovorna i za upravljanje razvojem brendova.

Takav pristup potrošačima osigurava iznimno konkurentan izbor iz snack asortimana uz sve bogatstvo okusa i tekstura omiljenih grickalica koje sada dolaze pod kapom Adria Snack Company d.o.o. To uključuje dobro nam poznate brendove poput Čipi Čipsa, prvog hrvatskog čipsa, ili pak Kroki Kroketa i Tip Topa te orašastih plodova. Iza tih uspješnih proizvoda, u kojima uživaju generacije naših potrošača, stoje desetljeća ulaganja u proizvodnju i tehnološke kapacitete te najkvalitetnije domaće sirovine. Asortiman uključuje i provjerene brendove Intersnacka s kojima su potrošači već dobro upoznati, poput čipseva Chio te ostalih grickalica kao što su POM-BÄR i Kelly’s.

Korporativna kultura Adria Snack Company podržava i promovira načela održivog razvoja, odgovornosti prema okolišu, politiku energetske učinkovitosti te politiku kvalitete i sigurnosti hrane, te vodi brigu o zaštiti okoliša.

Opći podaci

Sjedište: Adria Snack Company d.o.o., Vodovodna 20, Zagreb

Temeljni kapital društva: 60.580.000,00 HRK

Registarski sud: Trgovački sud, Zagreb

MBS: 080947756

MB: 04326504

OIB: 59709943494

 

Izvrsnost finalnog proizvoda ovisi o vrhunskoj sirovini. Mi to najbolje znamo te s ponosom ističemo da je Adria Snack Company d.o.o. danas najveći otkupljivač industrijskog krumpira u Hrvatskoj.

Uspjeh možemo zahvaliti našim dugogodišnjim kooperantima iz Hercegovca, Donjeg Miholjca i Međimurja. Uz sigurnost otkupa i zajednički dogovor oko otkupne cijene, isplatu u dogovorenim rokovima te podršku u realizaciji dugoročnih investicija, našim kooperantima osiguravamo i stručna putovanja te redovite edukacije o najnovijim trendovima i modelima uzgoja radi postizanja što boljih prinosa te primjenu najboljih praksi. Kako bismo potrošačima osigurali najbolju kvalitetu čipsa, tijekom 40 godina partnerstva, sa svojim smo kooperantima testirali približno 800 sorti krumpira. Zahvaljujući specifičnim lokalnim agroklimatskim uvjetima i sveobuhvatnoj podršci s ciljem dugoročnog poboljšanja uvjeta uzgoja, ponosno možemo reći da je naš Čipi Čips 100% domaći proizvod. Razlog leži u korištenju najkvalitetnijeg krumpira za proizvodnju čipsa – domaće uzgojene sorte Lady claire.